Los vlees

Steeds meer kreeg ik de vraag of ik ook gewoon los vlees kan verzorgen.. Uiteraard is dat geen probleem!

Ook hiervoor geldt; alles is mogelijk!

Uw kippendijen klein laten snijden en kruiden zodat het direct de pan in kan? Uw vlees vast voorgaren of marineren zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen? Niet is mij te gek! Alles is vacuüm verpakt, in de door u gewenste hoeveelheid, zodat het ook in de vriezer lekker blijft. Zo heeft u altijd wat op voorraad!
Hoe u het ook wilt hebben, de prijs blijft onveranderd.

Voorbeelden van los vlees:

  • spare-rib                       € 13,50 per kilo
  • kippendijfilet                € 10,- per kilo
  • kip poulet.                    € 10,- per kilo
  • runder gehakt.             €8,50 per kilo
  • wiener gehakt              € 8,- per kilo
  • gebraden bal                € 1,50 per stuk
  • kip saté                          € 1,25 per stuk
  • kogel biefstuk              € 24,- per kilo
  • succadelappen             € 11,50 per kilo
  • riblappen                      € 12,50 per kilo
  • kippenvleugels             € 6,75 per kilo
  • stamppotten                  € 10,50 per kilo
  • procureur                       € 10,- per kilo
  • runder poulet                € 11,50 per kilo
  • hamburger                     € 1,- per stuk
  • mager rookspek            € 12,- per kilo
  • kip krokant schnitzel   € 12,- per kilo

Mist u nog iets? Uiteraard is eigen inspiratie ook mogelijk bij Arnouds Catering Service!

 

 

IMG_4789

 

 

IMG_7083