Los vlees
Steeds meer kreeg ik de vraag of ik ook gewoon los vlees kan verzorgen.. Uiteraard is dat geen probleem!
Ook hiervoor geldt; alles is mogelijk!
Uw kippendijen klein laten snijden en kruiden zodat het direct de pan in kan? Uw vlees vast voorgaren of marineren zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen? Niet is mij te gek! Alles is vacuüm verpakt, in de door u gewenste hoeveelheid, zodat het ook in de vriezer lekker blijft. Zo heeft u altijd wat op voorraad!
Hoe u het ook wilt hebben, de prijs blijft onveranderd.
Voorbeelden van los vlees:
- spare-rib € 15,- per kilo
- kippendijfilet € 11,50 per kilo
- kip poulet. € 11,50 per kilo
- runder gehakt. € 10,- per kilo
- wiener gehakt € 9,- per kilo
- gebraden bal € 1,50 per stuk
- kip saté € 1,40 per stuk
- kogel biefstuk € 27,- per kilo
- succadelappen € 12,- per kilo
- riblappen € 13,- per kilo
- kippenvleugels € 7,- per kilo
- stamppotten € 11,- per kilo
- procureur € 11,50 per kilo
- runder poulet € 11,50 per kilo
- hamburger € 1,10 per stuk
- mager rookspek € 12,- per kilo
- kip krokant schnitzel € 1,50 per stuk
Mist u nog iets? Uiteraard is eigen inspiratie ook mogelijk bij Arnouds Catering Service!

