Barbecue-service pakket vanaf € 140,-

Geen zin om zelf alles voor te bereiden, het vlees te bakken, en naderhand alles af te wassen?

Boek dan het barbecue-service pakket!

Op de afgesproken tijd kom ik aan, neem alles mee wat nodig is voor een geslaagde barbecue en zet alles klaar. Zodra het eerste vlees gebakken is kunnen uw gasten gaan genieten! Uiteraard is er voldoende warme saté saus, knapperig brood met huisgemaakte kruidenboter en mooi opgemaakte salades.

Uiteraard neem ik de borden en bestek weer mee naar huis, u hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas, en het schoonmaken van de barbecue!

Het luxe barbecue-service pakket is te boeken i.c.m. barbecue compleet vanaf € 140,- (inclusief borden, bestek, barbecue)

Het barbecue service pakket is berekend op komen bakken, en weer gaan. (ongeveer 1,5 uur) doet u het liever rustiger aan. dat is uiteraard geen probleem, dan spreken we af hoe u het graag wilt.

wilt u extra service voor uw gasten dan is het vanaf ongeveer 40 personen mogelijk dat ik iemand extra meeneem, deze service is mogelijk vanaf € 75,-

BELANGRIJK:

voor het servicepakket is het belangrijk dat u zorgt voor een plek waar ik droog en in de schaduw kan barbecueën. dat is zowel voor mij en voor buffet van belang. indien nodig kan ik zelf mijn brandvertragende partytent meenemen tegen meerprijs. verder heb ik stroom en een beetje water nodig, (indien niet aanwezig graag van te voren aangeven)

 

barbecue: € 17,50

bij het afnemen van een barbecue compleet pakket is het lenen van een (weber) barbecue en het gebruik van het gas gratis, echter vraag ik wel € 17,50 voor het schoonmaken van de barbecue. (zonder compleet pakket komt er nog € 17,50 voor het gas bij)

borden en bestek: € 17,50

ook is het mogelijk om borden en bestek te lenen hiervoor vraag ik een vergoeding van € 15,- ongeacht het aantal personen. uiteraard was ik dan ook alles voor u af.

statafels: € 12,50

heeft u niet genoeg zitplekken voor uw gasten? met onze statafels inclusief tafel rokken creëert u makkelijk en netjes meerdere eetplekken. de statafels zijn te leen voor € 12,50 per stuk

partytent: € 100,- | € 150,-

met onze "easy up" partytent van 3x6 meter creëert u snel en makkelijk een droge, maar liever een schaduwplek. de partytent is in overleg te huren icm met andere afgenomen service

 

heeft u nog meer verhuur spullen of apparatuur nodig, dan verwijs ik u graag naar mijn vaste betrouwbare verhuur partner: party verhuur Ermelo

 

IMG_7399
IMG_8230