Barbecue-service pakket vanaf € 90,-

Geen zin om zelf alles voor te bereiden, het vlees te bakken, en naderhand alles af te wassen?

Boek dan het barbecue-service pakket!

Op de afgesproken tijd kom ik aan, neem alles mee wat nodig is voor een geslaagde barbecue en zet alles klaar. Zodra het eerste vlees gebakken is kunnen uw gasten gaan genieten! Uiteraard is er voldoende warme saté saus, knapperig brood met huisgemaakte kruidenboter en mooi opgemaakte salades.

Uiteraard neem ik de borden en bestek weer mee naar huis, u hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas, en het schoonmaken van de barbecue!

Het luxe barbecue-service pakket is te boeken i.c.m. barbecue compleet vanaf € 90,-.

Het barbecue service pakket is berekend op komen bakken en weer gaan. doet u het liever rustiger aan. dat is uiteraard geen probleem, dan spreken we af hoe u het graag wilt.

 

bij het afnemen van een barbecue compleet pakket is het lenen van een (weber) barbecue en het gebruik van het gas gratis, echter vraag ik wel € 15,- voor het schoonmaken van de barbecue.

ook is het mogelijk om borden en bestek te lenen hiervoor vraag ik een vergoeding van € 15,- ongeacht het aantal personen. uiteraard was ik dan ook alles voor u af.

heeft u niet genoeg zitplekken voor uw gasten? met onze statafels inclusief tafel rokken creëert u makkelijk en netjes meerdere eetplekken. de statafels zijn te leen voor € 12,50 per stuk

IMG_7399
IMG_8230